Followers

Pages

Friday, October 29, 2010

Cikgu Ayu

i just found dis sOng last night. ak ingtkan lagu ni just mimpi aku je coz ak dgr time balik kg b4 raye puasa hari tu. haha.. bkn pe. just wat aku tersnyum je. prasan sorang2 even lagu 2 bkn dtjukan kt aku. dah spe suh eat lagu nme ayu. mula la ak nk prasan. hahaha.. apa pun just enjoy it. :P

video

Monday, October 25, 2010

Rindu



Saya sangat rindu pada pemilik mata ini!!

Sunday, October 24, 2010

Saturday, October 23, 2010

best sgt dgr bdk ni nyanyi lgu ST12 yg ditukar lirikny ni.. sape yg ada jiwa seorang guru or bkl guru msti akn rsa bngga n hepi dgr lgu ni.. sejuk hti.. hehe.. enjoy!
video

Friday, October 22, 2010

Handbag Please !

rasa nk beli handbag baru r.. ad sape2 nk bg hadiah handbag kt sy x?? hehe ~
jom usha handbag2 pilihan sy.. hehe


sweet je..reben kt dpn tu tmbah kelainan pd handbag tu.seswai bwk jalan2.. ngn dress mne2 pn boley msuk asenya.. hehe..


waa.. yg ni cntik gak.. mcm elegent gitu.. yg ni seswai tuk sem dpn.maklumla praktikum, kne gempak2 cket.. hehe..


yang ni pn sweet.. mybe sbb ad kaler pink tu.. seswai bwk p mne2 jugak.lau sy lebey prefer yg hitam pink. cntik.. hehe..


lov it! nmpak cntik, simple n elegent walaupn agak besr..hehe..xpe ley isi brg byk2.. hu3 ;p

Kwn2 Saya Nyanyi Lagu Raya!

video

video b4 raye aidilfitri 2010
terasa nk uploud lak.. hehehe.. suara kwn2ku yg 'merdu' mnyanyikan lagu raya.. hik3 :P

Wednesday, October 20, 2010

Exam mOde

exam ujian akhir kursus (UAK) tuk subjek Seni Dalam Pendidikan da lps.. fuh.. agak lega ngan azab ni. apapun exam yg akan dtg psti lbey mntensionkan.. huhu.. tuk subjek SDP ni, aku pn tataw nape la aku study mcm x masuk je.. malas lak tu.. byk men2.. hmm.. ntahla.. pape pn aku terpaksa reada dh.. tawakkal je la.. yg pnting tuk exam akn dtg jgn main2 lagi!!

next EXAM! ---->

2 nov 2010 - Teknologi Pendidikan (8.30-11 pagi)
10 nov 2010 - Perkembangan Kerohanian Dan Moral Kanak2 (2.30-5 ptg)
11 nov 2010 - Kurikulum Dan Pedagogi Pendidikan Jasmani (2.30-5 ptg)
15 nov 2010 - Apresiasi Muzik Dengan Pergerakan (8.30-11 pagi)

go go fighthing!! :DD

Tuesday, October 12, 2010

Takkan Pisah - Eren Kangen Band

sayang aku ingin berbicara kepadamu
tentang apa yang tengah aku rasakan
ada apa, ada apa katakanlah semuanya
ku kan dengarkan duhai cintaku

bila nanti orang tuamu meridhoi dengan
apa yang ku rasakan padamu
semua orang tua ingin yang terbaik untuk anaknya
begitu pun orang tuaku

kau takkan tinggalkanku
takkan pernah, sayangku
janjimu janjiku untukmu

reff:
takkan ada yang pisahkan kita
sekali pun kau telah tiada
akan ku pastikan
ku kan memeluk menciummu di surga

jangan kau pergi tinggalkan aku
bawa aku ke mana kau mau
janji ku padamu
jiwa dan ragaku mati pun ku mau

Friday, October 8, 2010

Camping di Bagan Lalang

Mood camping da pn habis. 4-7/10 merupakn pengalaman perkhemahan yang x akan pernah aku lupakan. best sangat. no pressure n sgt seronok. hehe.. camping ni diadakan di Bagan Lalang, Banting, Selangor. Perkhemahan 4 hari 3 malam ni murupakan perkhemahan berunifrom dan aku adalah dari unit Bulan Sabit Merah Malaysia (BSMM). Kelas kami yg menyertai perkhemahan ini hanya seramai 6 orang sahaja kerana selebihnya merupakan budak Pengakap. All geng scout dah wat camping kt Ipoh Perak before kami. msti best jugak kan... apapun pengalamn yang kami perolehi ni amat bermakna dan x mungkin kami lupakan..

Budak-budak BSMM sgt sempoi n best. girls just 10 orang je & 25 orang boys.. They all sgt happening n sgt best! Kat sana kami belajar banyak menda terutamanya yang berkaitan dengan unit berunifrom. Contohnya, pertolongan cemas, kawad, orienteering kembara, ikhtiar hidup n byk lagi.

Tapak perkhemahan yang kami duduki itu tidaklah terlalu menarik kerana hanya dikelilingi oleh pokok sawit sahaja dan berada lebih kurang 1 km dari pantai. Apapun itu bukan menghalang keseronokan kami sepanjang berada di sana. Untuk ke pantai kami akan berjalan kaki secara beramai-ramai dalam keadaan yang terkawal. walaupun agak penat, keindahan dan panorama di pantai dapat mengubati semuanya. hehe.. i love the view.. :)

pengalaman pahit sepanjang kat sana, kami amat ketandusan air. terasa macam duk afrika selatan pulak, nak mandi pn susah.. adoi.. haha.. pihak pengurusan menyedari kesilapan lewat memaklumkan tntang kedatangan kami ke tampat tersebut so, air dibuka agak lewat n x dapatlh nk kumpul lam kolah tu.. huhu.. kami terpaksa bersabar ngan keadaan ni untuk beberapa ketika. Hari first lagi, dah ramai yang kena cirit birit. bayangkanlah macamne siksanya dengan air yang nk letak ikan pun ikan tamau. cetek sangat.. kih3..

Aktiviti ikhtiar hidup paling aku suka. Dapat masak-masak ngan kawan-kawan. hehe.. best sngt!. Time malam kebudayaan pulak, aku x henti-henti gelak dengan telatah diaorang yang wat persembahan. Dengan sakit tekak n takde suara aku still boley gelak, makin bertambah la sakit tekak aku ni.. apapun really enjoy the show kawan-kawan.

Itu je la yang nak aku ceritakan. Banyak lagi sebenarnya yg bole aku ceritakan, tapi x mampu dah aku nak menaip. hehe.. memory kt sana aku abadikan dalam memory yg terindah.. thanks 2 all, especially geng BSMM yang sempOi.. luv u!