Followers

Pages

Thursday, November 25, 2010

home sweet home ... :)

alreaDy at home !

makan!

tidOq!

jaLan2 !

kemas umaH !

masak2 !

makan !

makan!

makan !! ..

p/s : pkir sendiri r knp prkataan makan tu byk.. haha :P

jalan2 wif my adik n bestfrenny ~ ^^

Wednesday, November 17, 2010

Salam Aidiladhaku dr ipGm KPI

seLamat haRi raYa aiDiladHa buat semua ..
semalam aku rasa sebak dgr takbir raya dari bilik D3O5 ni .. xpenah2 aku raya tanpa family tercinta .. sangat sedih .. huhu ..
tp xpe .. pagi tadi lepas bangun aku x sambung tdo .. walaupun tdo agak lwt semalam tapi aku xrasa terlalu mengantuk pagi ni. mungkin sbb hari raya kot .. hehe .. aku kemas2 cket bilik, nak mandi lak malas ag .. pagi raya ni aku mmg plan nk masak spaghetti .. first time kot nk wat .. and lately aku rasa suka sgt makan spaghetti .. tu yang rasa nk masak tu .. hehe .. da ciapkan barang cket2 dalam pukul 9.30 baru aku start .. pastu my rumate tolongla apa yang patut .. dia lebey expert bab masak2 ni so, ada la dia oter2 kan cket my sos spaghetti tu .. hehe .. pastu kami melantak la .. yang bestnya lepas tu, tgk fatin makan sampai 2 pinggan .. hehe .. best k spaghetti ayOng wat cyg ? ngee ~ ^^
ermm .. pastu kteorang layan muvie sama2 sampai tertdo .. huhu .. xsedar tido time bila .. tgk cite pn x smpat habis .. kenyang punya pasal la ni .. huhu .. apapun spaghetti masih banyak ag .. kami makan sampai malam .. hari ni mmg xde menu lain .. spaghetti all day .. haha ..Semalam .. berbekalkan pisang yg my bro bg dari rumah tu aku wat la cucuq pisang a.k.a jeput pise .. daripada buang bek la wat somethng kan .. hehe .. asik kne col ma je tny camne itu, camne ini.. camne nk kawin ni, sume xtaw .. haha .. xpe2 .. lmbat lagi nk kawin kan .. hik3 .. apapun best sangat jeput tu .. x caya try r sndri .. banyak gak la .. tp da abis da .. hik3 :P

Wednesday, November 10, 2010

SHN ~ Purple

video

Hingga Hujung Nyawa ~

Saturday, November 6, 2010

Night Snap :)

Hari ni kteorg (aku,anis,naam,etie,tom n syafi) ke umah pakcik anis kt area Kajang untuk makan2. Kancil aku drive n wira Syafi. bertolak dalam pukul 6.45 dgn kalutnya n sampai sna trus solat maghrib. huhu.. kami makan nasi ayam black paper.. waa.. best sgt.. dah kenyang kami tolak pulang dalam pukul 8.30 p.m.
vroom.. vroom.. dsebabkn malam msih muda, kami ke Dataran Putrajaya jap. snap sna, snap sini.. hehe.. then pkul 10 pulang ke jalan yg benar.. hehehe..
just wanna share some pix dat we had took last night! :) owh. dis is not dsLr, just my hazel phone oke. haha.. hum.. Bila la nk ada dsLr sndri yer.. huhu :P







Friday, November 5, 2010

stuDy3 ! !


Sila study yer. jgn asyik main2 je. cubit baru taw. cik comel hijau! sila study!! hehehe... arghh.. busannya.. :P

Thursday, November 4, 2010

Al-Fatihah

I just think dat today not a really good day. there's so many bad thing happen around me. Astghfirullahhalazim.. Maha Besar Allah memberikan pelbagai dugaan buat hambanya. Semoga kita semua sentiasa kuat di bawah reada-Nya.
Takziah buat kak syikin for her lost. her mother had pass away dis morning.hmm.. Al-fatihah.. semoga roh ibunya ditempatkan di tempat orang2 yg beriman. Sayu rasa hati melihat orang2 yg berada di sekeliling kita ni kesedihan. semoga kak Syikin kuat dan tabah hadapi semua dugaan ni..

Al-Fatihah buat ibu Kak Nor Asyikin Tahir . .

ioi mall 4 de first time . .

Best dapat p makan besar n jalan2 kt ioi mall wif my dear abang n akak!
thanks coz ajak ayu taw.. hehe.. first dtg sana tuk mkn kt seoul garden. best giler mkn sana. its Korean-styled BBQ Buffet restauran. erm.. sbb kami gune student card so kami dapat price rm25 sorang. huhu.. ermm.. sgt byk mkn sampai da x larat nk msuk pewut. kih3.. n yg paling aku suka mkn icecream! 2 mgkuk icecream aku hbiskan. hehehe..
ermm.. best sgt.. len kali bole mkn kt sna ag.. :D

http://www.seoulgarden.com.my/seoul0.php

Pastu kami jalan2.. pusing2.. main2.. take pix. hehe.. :))
p/s tuk akak comey tu : t nk tgk gmbr yg diambil gak. jgn lupa msuk blog k.. hehehe ;D


weee... sweet memOry :D

Wednesday, November 3, 2010

Teenage Dream !

video
just enjoy dis song
by kate perry.. teenage dream!

Going 2 class now ! zzZz..

class pukul 7.45 pagi ni !

waaa... sy sgt ngantuK giler..

xmo p clas boley x?? adoyai ~


Monday, November 1, 2010

exam !!!




cpat la tamat wahai exam!!
huff ~