Followers

Pages

Saturday, January 29, 2011

Awak Xpernah Jauh Dari Hati Saya !




Dis entry Ayu dedicate special buat cik Anis Fatini Azami . Firstly, Ayu nak say sorry to her coz maybe in our relationship kadang2 Ayu ada wat dia berasa hati tanpa disengajakan . Honestly, Ayu sangat2 sayang kat dy and i am really scare to lose her . I am very proud to b one of her bestfriend . I will always pray for her happiness until my last breath .
lov u babe . ^^

the world is so more beautiful with u around !!

Don't Ever Give Up !


FEAR is the enemy of success.
What do we fear the most?
FAILURE!!!!!

No-one wants to fail, no-one wants criticism, no-one wants to look like a fool in front of their peers. The remedy to failure is not to beat your self up, give in to defeat, build a wall around your personality to make you look tough,but it is like the old saying says, " If first you don't succeed try try again." What all successful people have done is fell flat ( some may have laid and mourned awhile), but they ALL got back up.

What is it that you desire to become? What difference can you make whether small or great in the world you live in? Why be someday laid away forgotten? The dream that lies dormant with you could impact generations to come. Ask Allah for direction, He will lead you into realms you never thought were possible. When you are His will there is no limit to where He can take you.

Insya-Allah ..

Keep following your dream, believe in yourself. Every day ask yourself the question, " What can I do toward becoming my dream?" Last but not least NEVER NEVER NEVER GIVE UP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thursday, January 27, 2011

Tawadhu' ok kawan2!! ^^

Sikap merendah tanpa menghinakan diri- merupakan sifat yang sangat terpuji di hadapan Allah dan seluruh makhluk-Nya.
Sudahkah kita memilikinya?

Monday, January 24, 2011

Study Cket : Autisme

Tugasan Ayu yang akan datang adalah berkaitan dengan kanak-kanak keperluan khas . Kanak-kanak berkeperluan khas ditakrifkan sebagai kanak-kanak yang dianggap berhadapan dengan batasan keupayaan dengan dirinya bagi memperoleh keperluan biasa untuk hidup dalam bermasyarakat kerana had fizikal atau mental. [Formal giler kot ayat. haha]. Err.. faham op? ringkasnya, mereka ni kanak-kanak istimewa/kurang upaya merangkumi kanak2 pintar cerdas; kerencatan akal; cacat pendengaran, penglihatan atau fizikal; bermasalah pembelajaran @ kesihatan dsb.
eh2, mcm x caya, rajin lak Ayu mlm ni ea .. kih3 :P
Oklah, kita selongkar cket ciri-ciri kanak2 Autisme ea . Istilah autisme digunakan utk mentakrifkan corak kelakuan anak yg berpunca daripada kesukarannya untuk berinteraksi dgn orang lain, termasuk ibu bapanya . Kanak2 autistik ni hidup dlm dunianya sendiri . Jom sama-sama faham and kenal mereka yep! :)

Ciri-ciri kanak-kanak Autisme ;


1. Komunikasi
- Perkembangan bahasa lambat
- Masalah Pendengaran
- Jarang gunakan bahasa
- Jawapan tidak sesuai
- Meniru perbuatan orang
- tarik tangan orang bila hendak sesuatu

2. Interaksi Sosial
- Tiada kontak mata, elak daripada memandang
- Tidak gemar bermain atau berada dengan kawan
- Suka menjauhkan diri

3. Gangguan Deria
- Sensitif pada sentuhan
- Tidak suka dipegang
- Sensitif pada bunyi
- Suka jilat mainan
- Kurang sensitif pada rasa sakit/takut

4. Pola Bermain
- Suka pada benda bergerak [kipas angin, barang mainan bateri]
- Pegang benda yang dia suka
- Tidak suka bermain dengan rakan sebayanya

5. Tingkah Laku

- Duduk lama tanpa buat apa-apa
- Tidak suka pada perubahan
- Buat perlakuan yang berulang-ulang
- Hiperaktif

6. Emosi
- Marah, ketawa dan menangis tanpa terkawal
- Merosakkan sesuatu jika emosi terganggu
- Cederakan diri sendiri
- Tidak rasa simpati, tidak memahami perasaan orang

done . tq for reading !
muchO graciaS .. ^^

Mungkinkah ??


Eceli banyak persoalan yang bermain difikiran Ayu skunk.
Hmm .. xmo pikir banyak ah. Sakit kepala.
Layan lagu sat b4 p class EDU petang ni . adiOs ... ^^

Seperti ada yang tak kena . Di saat melihat ke arahmu . Saat kau berpaling dan tersenyum . Dunia jadi luar biasa . Maafkan andainya ku mengganggu . Ku bukan membaca fikiranmu . Ku hanya ingin mengenalimu . Dan tahu ku menyukai kamu . Mungkinkah ku teman biasa . Seawalnya kita berjumpa . Kucinta kau tidak terasa . Pedih saatnya . Mungkin bila tiba saatnya . Kita akan tetap bersama . Mungkin kita kan jatuh cinta . Mungkinkah . Maafkan andainya ku mengganggu . Ku bukan membaca fikiranmu . Ku hanya ingin mengenalimu . Dan tahu ku menyukai kamu . Mungkinkah ku teman biasa . Seawalnya kita berjumpa . Kucinta kau tidak berasa . Pedih saatnya . Mungkin bila tiba saatnya . Kita akan tetap bersama . Mungkin kita kan jatuh cinta . Mungkinkah . Mungkinkah ku teman biasa . Seawalnya kita berjumpa . Kucinta kau tidak berasa . Pedih saatnya . Mungkin bila tiba saatnya . Kita akan tetap bersama . Mungkin kita kan jatuh cinta . Mungkinkah . Mungkinkah Kita akan bersama . Ooooo . Mungkinkah ..


Sunday, January 23, 2011

Contest Kami Kembarkah ??

Lagi Contest Best !! Yeaa !! Hehe .. Terjumpa satu blog menarik yang menjadi hak milik Cik Fairy Fysha . Even x pernah kenal ngan cik adik ni tapi suka tgk blog dia . Nak2 bila ada contest camni .. Hehe .. :DD Cik Dina, izinkan saya mengupas serba sedikit pasal contest ni yer . Andai ada tersilap kata, tegur-tegur dan maafkanlah yer [wah, Ayu sangat polite gle dow] hehe .. ;))
Ni dia poster contest yang Cik Dina anjurkan tu [sweet aje kn?]For the first, Ayu nak kenalkan sahabat a.k.a bestie a.k.a kembar yang Ayu sayang sangat ni . Namanya Cik Fatin Alia and dis is her blog [apartofme] . Eceli Ayu xtaw nak mulakan kat mana . She's very kind person, always be with me in what ever situation [even time kne marah dgn lecturer .. haha] . I just love her like the way she are . Honestly i am not really good in everything but sometimes she complete me . :))
She used to call me ayOng [and i love it] . Banyak kenangan yang dah kteorang coretkan bersama dalam tempoh lebih kurang 3tahun kenal . Walaupun Ayu xmacam dia yang sgt baik and happy go lucky person but kteorang banyak persamaan . Even mengadap laptop seharian suntuk dalam bilik pn kteorg xrase bosan coz we have each other :))
Haa ... lagi satu yang Ayu suka pasal cik Fatin Alia kita ni, dia pandai masak taw . Rajin lak tu . Memang boleh jadi calon isteri pilihan ah . So, sape2 yang berkenan bole la usha2 dia . single lagi ni . [jgn marah cik alia yer] hehehe .
I just hope we can stay like dis forever . xde sakit hati, xde gaduh2 and apa2 yg bole wat kami jauh . lov u dear kembar ! ^^
Semoga kita semua sentiasa tabah menghadapi hari-hari mendatang :))
let's view our memOry together ;D






The Sweetest Memory Ever !!
^^

Contest Blog Paling Comel ! ^^

Ayu prasan blog camel la tu nk join contest camni an?? [giler prasan! ..] haha ..
Ne ad .. Saja je suka2 la .. Sejak beberapa hari yg lalu, asyik pulak Ayu usha blog orang. Best apa. Cantik2 semuanya [hobi baru ni! :D] .. Bile terjumpa contest ni sesaja je nk join ..
Tambah post kot .. hehe :D
So, boley x sy nak tag anda yg terpilih nie? bole or x nak tag jugak .. Hehe [jgn mara ea :P]

Miss Autumn
Cik Doctor Cantik
Miss Nurima
Cik Pink

Contest ni Ayu dapat dari blog comel nie :
Nurul Nabiela

Lau korang berminat bole lah klik penganjur cik Beela nie ea.. Semua syarat and pape yang berkaitan ngan contest ni dah diexplain jelas kat c2 .. :D
Cepat2 .. End dy 2/5/2011 ..
Join la .. Suka2 aje .. hehe .. ^^

Ida Yang Gedik !

Haha .. Korang mesti tertanya-tanya sape la Ida ni an? ni la my sis yg ngah study kat polisas Kuantan. Nak kata dy cute, xla cute sgt. besa2 aje ok . haha [akak yg jeles!] :P
time duk syok tdo td, tetiba dy hantr msg tny best x tgk Khurafat. Haa.. nk tgk wayang la tu! oke. xper .. Ayu kan kakak yg spOrting .. p la tgk wayang x kesah pn. janji jaga diri . Ni la poster citer Khurafat tu ;
Cite ni mmg sgt best! Ayu da tengok da, mmg asyik menjerit je lam panggung tu haa.. nk tercabut jantung ase bila kuar part-part seram . huhu . apapun x rugi lau tgk, nak2 utk peminat genre horror . mmg terbaik ah!. so, nak dijadikan citer, ingatkan kuar ngan kawan2 c Ida ni . mengedate upenya haa . wah, bukan men lagi adik aku sorang ni . tgk wayang ngn pakwe baru haa .. xley jadi batul, ni yang ase nk jadi minah kepoh report kat pihak atasan ni [mom] hehe .. [jeles punye pasal] haha . akakmu ini pn xde penah kuar dating cam kamu taw. date kat kg jer . dkat ngan ma abah org kata .. kih3 :P
Emm .. risau lak Ayu kat adik yang sorang ni . duii ..
Harap Ida taw jaga diri ok! ^^

love u .. muahs :)

Just Think aBout it ..

Sesungguhnya perasaan yang Allah S.W.T titipkan di hati setiap manusia sangat indah ~

"Perempuan yang suci ialah perempuan yang dijaga oleh Allah, tidak sedikit pun Allah membenarkan mana-mana lelaki menyentuh dirinya walaupun hatinya kerana Allah menyayanginya. Tetapi andai kita bergelumang dengan cinta lelaki, di mana Allah untuk menjaga kita? Jika Allah datangkan kesedaran dalam diri supaya meninggalkan cinta seorang lelaki, bermakna Allah mahu kita kembali dijagaNya."

p/s : sori to my dear
encephalo pikah
i copy paste dis from ur blog. :))
sangat mendalam maksudnya . rasa nak share kat cni jugak ..
coz maybe i just think about it ... -_-

.........................................................................



Saturday, January 22, 2011

Ayu Dah Kawin!!

Ngah rajin2 wat blog walking ni, Ayu tetiba tertarik nak tgk gambar2 kawen pasangan femes ni . Si cantik Ayu Raudhah [27] & Si hensem Zaquan Adha [24]. Wah, sangat menarik ok . Cantik sangat, sama-sama padan .
Title tu saja nak wat gempak . Nama sama lak an, amik kesempatan la . hehe .. Eceli Ayu suka gak tgk Ayu Raudhah ni berlakon. Suka tgk face dy, nak2 bila dy senyum, sweet jer .. ada macam Ayuani x sweetnya? haha .. ^_^ [ menyengal aje :P ]
Diaorang dah diijabkabulkan pada hari Jumaat 21/01/2011 kat Masjid Sultanah Bahiyah, Alor Setar. Lau korang nak taw lebey2 ley r surf kat tenet ea.. saja nak citer cket kat cni . hehe ..
emm.. lepas da tgk gambar, saja jer edit cket . Letak dlm satu page . jimat ruang orang kata.. hee..
Ni gambarnya .. ;

Cantik sgt an??
Semoga kalian kekal hingga ke akhir hayat hendaknya .. sweet couple ! ^^

Giler Blogging Ayu Hari ni!

Hehe .. title kat atas jelas menunjukkan Ayu sedang giler ber'blogging. love the new style of my blog ni .. hope u all pn suka juga ok . fuhh .. penat gak ngadap laptop seharian hari ni. ok dah, kena chow dulu . Siapkan apa yang patut . Mandi . Basuh baju . Jemur baju . Kemas2 . assignment maybe .. hehe .. t kita sambung balik .
muahs !

Daaa .. ^^

Bertiga !

kitaorg smpat snap dis pix b4 watch movie .
place : toilet GSC aLamanda .. hehe :P


Day : Thursday / 20.01.2011

Let me Know if U all ada Singgah Sini K ? :)


my dear younger sis! nor athirah .. miss her so much ..

Terasa appreciate sgt ngn korang yang sudi jenguk blog Ayu nie .
so pe slhnya korang tinggalkan shout kat box biru kat sebelah ni tuk Ayu an ?
meriah sikit org kata an?
xde la bersawang je blog ni an? hehe ..
nak gak taw sape la yg sudi singgah sini .. hehe ..
lap u korang ..
thank u so much !
muahs ^^

Diam -Diam

Ayu betul2 nk dedicate lagu ni kt someone ~
siapa??
biarlah rahsia ... hehehe
layannn ~


video

diam-diam aku jatuh hati padamu

ku ingin kau tahu ... ;D

It's abOut ....

Tetiba Ayu rasa nak share apa yang Ayu rasa saat ni . Its about life, friends and everything .Setiap apa yang terjadi dalam hidup ni pasti ada hikmahnya kan. Dalam hidup ni, Ayu belajar banyak menda, banyak sangat . kadang-kadang Ayu buat silap, Ayu cuba baiki and berubah . kadang-kadang bila Ayu dah berubah ada jer dugaan datang, banyak pulak setan2 yang nak menyesatkan and bila Ayu berpaling semula kebelakang Ayu tahu Ayu perlu kuat and terus tabah . Ayu x boleh terlalu ikut perasaan yang mungkin boleh wat Ayu tersilap .
Kawan, sahabat or teman, perkataan yang beri terlalu banyak makna dalam hidup Ayu . Honestly, insan-insan ni la yang banyak mengajar Ayu erti kehidupan, dari yang baik hingga yang paling x baik . Yang baik kita teruskan, yang buruk Ayu cuba jadikan sempadan dan tauladan ok.
Entah apa motif Ayu post kali ni pon Ayu xtaw . Mungkin bagi peringatan untuk diri sendiri dan yang pasti sedang cuba bagi hati ni tenang sikit.
Semoga kita semua berada di bawah perlindungan dan rahmat Allah S.W.T. InsyaAllah ^^

gle suci muka ni kan? haha :P

Friday, January 21, 2011

Selamat Kembali Sayang !

Selamat kembali wahai lappy ku sayang !!
after a week without u ..
i do miss u so much .. haha
hope lepas ni u xkan apa2 lagi taw ..
jangan sakit2 ag ..
risau sangat i kat u ..
muahs !! ^^

Wednesday, January 19, 2011

jom baCa aL - Mulk :)

[1] Maha Berkat (serta Maha Tinggilah kelebihan) Tuhan yang menguasai pemerintahan (dunia dan akhirat) dan memanglah Dia Maha Kuasa atas tiap-tiap sesuatu;
[2] Dialah yang telah mentakdirkan adanya mati dan hidup (kamu) untuk menguji dan menzahirkan keadaan kamu: Siapakah di antara kamu yang lebih baik amalnya; dan Dia Maha Kuasa (membalas amal kamu), lagi Maha Pengampun, (bagi orang-orang yang bertaubat);
[3] Dialah yang telah mengaturkan kejadian tujuh petala langit yang berlapis-lapis; engkau tidak dapat melihat pada ciptaan Allah Yang Maha Pemurah itu sebarang keadaan yang tidak seimbang dan tidak munasabah; (jika engkau ragu-ragu) maka ulangilah pandanganmu dapatkah engkau melihat sebarang kecacatan?
[4] Kemudian ulangilah pandanganmu berkali-kali, nescaya pandanganmu itu akan berbalik kepadamu dengan hampa (daripada melihat sebarang kecacatan), sedang dia pula berkeadaan lemah lesu (kerana habis tenaga dengan sia-sia).

[5] Dan demi sesungguhnya! Kami telah menghiasi langit yang dekat (pada penglihatan penduduk bumi) dengan bintang-bintang dan Kami jadikan bintang-bintang itu punca rejaman terhadap Syaitan-syaitan dan Kami sediakan bagi mereka azab Neraka yang menjulang-julang.
[6] Dan bagi orang-orang yang kufur ingkar terhadap Tuhan mereka, disediakan azab Neraka Jahanam dan itulah seburuk-buruk tempat kembali.
[7] Apabila mereka dicampakkan ke dalamnya, mereka mendengar suara jeritannya meraung-raung, sedang ia menggelegak.
[8] Hampir-hampir ia pecah berkecai-kecai kerana kuat marahnya. Tiap-tiap kali dicampakkan ke dalamnya sekumpulan besar (dari orang kafir), bertanyalah penjaga-penjaga Neraka itu kepada mereka: Tidakkah kamu pernah didatangi seorang Rasul pemberi ingatan dan amaran (di dunia dahulu)?
[9] Mereka menjawab: Ada! Sebenarnya telah datang kepada kami seorang Rasul pemberi ingatan dan amaran, lalu kami dustakan serta kami katakan (kepadanya): Allah tidak menurunkan sesuatupun, kamu (wahai orang yang mendakwa menjadi Rasul) hanyalah berada dalam kesesatan yang besar!

[10] Dan mereka berkata: Kalaulah kami dahulu mendengar dan memahami (sebagai orang yang mencari kebenaran), tentulah kami tidak termasuk dalam kalangan ahli Neraka.
[11] Akhirnya mereka mengakui dosa-dosa mereka (sebagai orang-orang yang kufur ingkar), maka tetaplah jauhnya rahmat Allah dari ahli Neraka.
[12] Sesungguhnya orang-orang yang takut (melanggar hukum) Tuhannya semasa mereka tidak dilihat orang dan semasa mereka tidak melihat azab Tuhan, mereka beroleh keampunan dan pahala yang besar.
[13] Dan tuturkanlah perkataan kamu dengan perlahan atau dengan nyaring, (sama sahaja keadaannya kepada Allah), kerana sesungguhnya Allah Maha Mengetahui akan segala (isi hati) yang terkandung di dalam dada.
[14] Tidakkah Allah yang menciptakan sekalian makhluk itu mengetahui (segala-galanya)? Sedang Dia Maha Halus urusan PentadbiranNya, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya!
[15] Dialah yang menjadikan bumi bagi kamu: Mudah digunakan, maka berjalanlah di merata-rata ceruk rantaunya, serta makanlah dari rezeki yang dikurniakan Allah; dan
(ingatlah), kepada Allah jualah (tempat kembali kamu sesudah) dibangkitkan hidup semula; (maka hargailah nikmatNya dan takutilah kemurkaanNya).

[16] Patutkah kamu merasa aman (tidak takut) kepada Tuhan yang pusat pemerintahanNya di langit itu: Menunggang-balikkan bumi menimbus kamu, lalu bergegarlah bumi itu dengan serta-merta (melenyapkan kamu di bawahnya)?
[17] Atau patutkah kamu merasa aman (tidak takut) kepada Allah yang pusat pemerintahanNya di langit itu: Menghantarkan kepada kamu angin ribut yang menghujani kamu dengan batu; maka dengan itu, kamu akan mengetahui kelak bagaimana buruknya kesan amaranKu?
[18] Dan demi sesungguhnya! orang-orang (kafir) yang terdahulu daripada mereka telah mendustakan (rasul-rasulnya lalu mereka dibinasakan); dengan yang demikian, (perhatikanlah) bagaimana buruknya kesan kemurkaanKu.
[19] Patutkah mereka menutup mata dan tidak memerhatikan (kekuasaan Allah pada) burung-burung yang terbang di atas mereka, (siapakah yang menjaganya ketika) burung-burung itu mengembang dan menutupkan sayapnya? Tidak ada yang menahannya (daripada jatuh) melainkan (kekuasaan) Allah Yang Maha Pemurah. Sesungguhnya Dia Maha Melihat serta mengetahui akan tiap-tiap sesuatu.
[20] Bahkan siapa dia yang menjadi tentera bagi kamu, yang akan menolong kamu selain dari Allah Yang Maha Pemurah? (Sebenarnya) orang-orang yang kafir tidak lain hanyalah berada dalam keadaan terpedaya.


[21] Atau siapa dia yang dapat memberi rezeki kepada kamu jika Allah menahan rezekiNya? (Tidak ada sesiapapun), bahkan mereka (yang musyrik itu) kekal terus dalam keadaan sombong angkuh serta melarikan diri (dari kebenaran).
[22] Maka adakah orang yang berjalan (melalui jalan yang tidak betul, yang menyebabkan dia selalu jatuh) tersungkur di atas mukanya: Boleh mendapat hidayat atau orang yang berjalan tegak betul, melalui jalan yang lurus rata?
[23] Katakanlah (wahai Muhammad): Allah yang menciptakan kamu (dari tiada kepada ada) dan mengadakan bagi kamu pendengaran dan penglihatan serta hati (untuk kamu bersyukur, tetapi) amatlah sedikit kamu bersyukur.
[24] Katakanlah lagi: Dialah yang mengembangkan kamu di bumi dan kepadaNyalah kamu akan dihimpunkan.
[25] Dan mereka (yang ingkar) berkata: Bilakah datangnya (hari kiamat) yang dijanjikan itu, jika betul kamu orang-orang yang benar?
[26] Katakanlah (wahai Muhammad): Sesungguhnya ilmu pengetahuan (tentang masa kedatangannya) hanya ada pada sisi Allah dan sesungguhnya aku hanyalah seorang Rasul pemberi ingatan dan amaran yang terang nyata.


[27] Kemudian apabila (datang kiamat dan) mereka melihat (azab) yang dijanjikan itu secara dekat, muramlah muka orang-orang yang kafir itu, serta dikatakan (kepada mereka): Inilah dia yang dahulu kamu kerap kali minta disegerakan kedatangannya!.
[28] Tanyalah (wahai Muhammad, kepada mereka): Bagaimana fikiran kamu, jika Allah binasakan daku dan orang-orang yang bersama-sama denganku (sebagaimana yang kamu harap-harapkan) atau Dia memberi rahmat kepada kami (sehingga kami dapat mengalahkan kamu), maka siapakah yang dapat melindungi orang-orang yang kafir dari azab seksa yang tidak terperi sakitnya?.
[29] Tegaskan (wahai Muhammad, kepada mereka): Allah Dialah Yang Maha Pemurah, yang kami beriman kepadaNya dan yang kepadaNya kami berserah diri; oleh itu kamu akan mengetahui kelak siapakah yang berada dalam kesesatan yang nyata.
[30] Katakanlah lagi: Bagaimana fikiran kamu, sekiranya air kamu hilang lenyap (di telan bumi), maka siapakah (selain Allah) yang dapat mendatangkan kepada kamu air yang sentiasa terpancar mengalir?.

Monday, January 17, 2011

orang cantik sombong ??

orang cantik, cute, jelita, menarik, gorgeous dan seumpama dengannya selalunya sombong ??

haha .. tetiba jer terpikir .. kdg2 aku ada gak kenal ngan orang camni .. apapun post ni xde berkait ngan saper2 pown .. pe komen korang ?

ce komen .. ce komen ..
hehe ..

Sunday, January 16, 2011

Menghitung Hari ..

xsabar rasanya mahu pulang!
bermula 28 januari hingga 6 februari!!
selamat tahun baru cina ..! hehe ..
saya mahu pulang! yeay!

Rumah no ;
156 Pekan Renek,
22020 Jerteh Besut Terengganu...


nantikan kepulangan saya yer ! :D

Thanks tuk sahabat saya Dak Amad,
sebab tlg belikan tiket kat saya, al maklumlah saya ni bukan sedar nak beli awal2. da lewat2 baru kelam kabut. hehehe ...

Walaupun dapat tiket yg 29hb tapi kira ok r .. janji saya boley balik .. hehe :D
Horey !! ^^

i miss my lappy

wah. i really miss my vostro baby! my lappy lorh .. it's already 1 week it been there. why u not recover yet dear? didn't u miss me .. huhu .. :( time mula2 idapatkan u dulu u mmg x brp nk sht rupanya. i thought bila awk blank2 2 something yang biasa coz awk kan baru je dihidupkan, org yg jual awk pn ckp camtu. org tu saja je x gtaw keadaan awk .. arghh.. tension tul sy .. nak sekeh2 je orang yg jual awk tu .. hmm .. huhu ..
tp bila da lama bersama awk ramai jugak yang tanya nape awk camni. so i decide tuk hantr awk check up. seb bek awk dalam tempoh percubaan lg, dgn kata lain still in warranty. huu.. awk mmg sakit upenya .. lama btol awk kat sana .. da seminggu da. bila i call ur doctor, he said there's is still some problem with u. he said, i will get u this Tuesday. i am really impatient to wait dat day .. hehe ..

semoga awk sht sepenuhnya syg ! nanti sy jemput awk kembali .. !!




Friday, January 7, 2011

imej baru blog! :)

the new style of my blog..
cantik kan.. ? hee.. lau x cantik gtaw ea t ayu tukar pulak. huhu ..
miss u guys .. really want to share something with u all.. but its getting so busy here. i wish happy new year to all of you. hoping for the best to us in this year. dun worry, when i got free time, i update u ea my blog cyg. hehehe :D
salam sayang dari ayu buat semua !

love sincerely;

~ miss aryu ~