Followers

Pages

Saturday, April 30, 2011

aktiviti sy ai ni ..


Korang watper hari ni? best x? nak cite my aktiviti td petang. Nak kata best tu biasa je la. tp tetap best sebb ada kawan2 sebagai penyeri hari. cewaahh .. hehe .. Tadi petang cuci TAJ jap. Lebey kurang sejam gak r [lama an?]. Boleh tahan penat. Nak save duet punya pasal kan basuh sendirik je la keta tu. Xyah nak hantaq kedai. huhu. Dah basuh twus berciap p men bowling ngn cik anis. da lama kot x men, seyes rindu nk men. Tempat pilihan kami, of course warta! tempat yang save budget! haha. 1 game + kasut + student card = rm 11 (for 2 person). xcukup 1 game kteorang tambah lagi satu.
Err.. korang ase mne satu my score? tny cik anis ea... haha.. da lama x men kot, kena asah bakat balik.. hehehe.. Dah penat main sampai lenguh tangan dan jari jemari, kteorang p shopim dlm giant jap. bukan shopim sgt pn, beli brg2 keperluan je. Xde nk shopim2 time2 ngah gawat ni haa. Hehe.. Tepat pukul 5.30 kiteorang sampai maktab. Dah janji nk kuar ngan cik alia and her rumate plak, nak p pasaq malam kat syeksen 1. Pasaq malam kami la tu.. Tempat biasa.. Hehe.. Ermm.. Jalan2 cari makan di pasar mlm, tetiba i terpandang sesuatu yg menarik. Eish.. Xley jadi ni. Menggugat keimanan betul la.. Hmm.. Wat donno dulu.. Jalan2 lagi then time nak balik tu nampak lagi. Hmm.. Tanpa pikir panjang, apa lagi, i pn terus mengusa si baju2 cantik yang terdapat di kedai tu. Ngan lagu dikir terpasang kuat, ase mcm duk kt pasar mlm area besut/ kelate je.. Huhu.. Then i bought this.
Pink oke! hehe ^^
Hish.. Mmg dugaan kuat btol la p tmpat2 camni. Time gawat pn ley ag beli baju.. hehehe.. janjii happy.. yer dop? peace! hehe

salam semua .. :))

2 comments:

aida said...

aisehhhh nk dating lak dye (^_^)
nnti jom men boling same,tp confirm le aida x terer..hoho..
comey baju..pink!!! i like (>_<)

jusTsOmeOne said...

hehehe.. nk dating la. da lama x dating ni. kembali k alam remaja sat [gaya mcm da tua] hehe.. aida. moh ler kte men bowling sama2 t. xpe. ayu pn xreti. men2 aje, suka2.. hehe
comey ea.. tenkiu2.. :)