Followers

Pages

Thursday, July 7, 2011

Cikgu form!

Aperrrr daaaa dak yg amik gambo nih. gigit bwu taw! amik gambo buwuk2 je.. Huh! [xsedo dri mmg buwuk, slahkan org yg amik gambr lak] Haha.. Dah cukup 5 hari da kat sekolah. bwu 1 week la weyh! macam2 gak la peristiwa serta pengalaman baru sepanjang satu minggu ni. Apa yg aku perasan, second praktikum lebih sistematik kot [ceh! sistematik la sgt! haha], maybe dah belajor sket dari first praktikum yg tataw pape.. Hoho ..
Tadi first time dapat relief class 6r .. Masuk2 je da kena ngan budak2 .. Ada ker dy ckp kiteorang macam budak form! boley pulak panggil kami cikgu form .. Nak wat camne dik, awet muda kanG .. [Perasan suda] .. Yang x tahan, ada dak pompuan clas diaorang ag tinggi & besou dari kteorang .. Aiseh, mencabor ketinggian kami tol. Huhu ..
Pastu adegan ketua class panggil kte akak. Tanpa rasa besalahnya dia tanya "Akak! 'mandi' dalam BI pe yer??" Haha .. Kecik besou kecik besou je rasa tgk budak ni oi..
Emm.. Penat sangat asenye, btol .. Seyes penat .. P sekolah hari2 dalam 30km x 2 .. Aduyai, mmg habissss duet gue ngan petrOl je .. Haha .. Tapi xpe, daku suke ini sekolah .. Cikgunya baik2 belaka, kecik je sekolah, dak2 comel2.. Hehe .. Hurm. wish me luck ea .. Still ada rasa takot nak hadapi hari2 seterusnya .. Huhu ..

2 comments:

nasyitahahmadzaini said...

alahai,,ngaja bebudak ea?err,,kalo kite ngajar mst byk bdk mati :P

mish aryu said...

dear nasyitahahmadzaini, awk wat kite gelak je.. Hehe .. asal lak lau awk ngajo msti rmai bdk mati? awk cekik ea? hehe :D