Followers

Pages

Tuesday, December 17, 2013

Holiday to Beijing

Cuti sekolah dihabiskan dengan berehat di rumah suami. Hari-hari fikir nak masak apa hari nie.. Nak masak apa hari nie.. x terasa cuti dah nak sampai ke penghujungnya.. yelah, berminggu2 demam je.. ni Alhamdulillah sekrg dah ok sket.. 2/12 - 6/12 lepas kami sempat melancong ke Beijing. balik dari sana tu yang demam teruk tu.. ingat dah ada isi dah.. demam mengada je upenye.. kih3..
pengalaman ke sana actually seronok tapi ikut trip yang tour guide Cina sorang tu bawak kteorang yang jadi x berapa seronok. trip ni mewajibkan kteorang ke 7 goverment shop yang antaranya kedai teh, mutiara, jed, ubatan and so on. hari last2 baru diaorang bwk kteorang p shopim pasaraya. mmg hangin la sume org. mne taknya, dah habis sume duit diaorg goda kat kedai2 goverment tu baru la bwk g shopim. lagi satu barang sana xde lah murah sangat seperti yang dikhabarkan, bukan main lagi cina-cina ni letak harga tinggi2. len kali kalo nk p sna jangan ikot pakej, p sendiri2 lagi best. hehe..
apapun, musim sejuk sana walopn xde salji tapi sangat2 sejuk. keadaan kering je, kena pakai baju tebal2. nice experience. hehe..





1 comment:

tenku butang said...

Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini no. 134
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/