Followers

Pages

Tuesday, November 29, 2011

Rumit Betol ..

Macam mana nk gtaw yer ? Macam mana nak terangkan sesuatu yang sangat rumit .. Argghh ! ada menda kita boley cakap direct to the point tapi x semua perkara boley diterangkan .. Ada something tu xmampu nak diluahkan .. Mmg bukan kudrat kita nak ucapkannya .. 
Lebih susah, lebih rumit, lebih payah dari nak goreng sayur kubis ni tadi .. Naseb bek cedap .. Haha .. Hmm .. Ntah apa aku nak cakap ni .. Adeh .. 
Main goreng2 sayur hari ni .. Keh3
Ya Allah .. Hati yang memendam rasa sangat berat bebannya .. Andai ada insan yang mampu memahami tanpa perlu mendengar penerangan segalanya alangkah tenangnya hati ini .. Eish .. tamak betol! mne ada org yg mampu faham kita tanpa kita bagitaw .. Ada ker ??? Hmm ...
Lagi-lagi emosi dekat blog. Ada orang care ker ??


2 comments:

fyruz said...

cube tanya kubis tu..suke tak bile goreng ngan bilis..haaa..

mish aryu said...

kak fairuz!
terkejut be**k kot t lau kubis tu boley ckp .. Hehe .. :DD