Followers

Pages

Wednesday, August 8, 2012

SBK : SAYA NAK KAD RAYA


Hai. Assalamualaikum?
Aura raya dah terasa kan? buka blog pagi ni ternampak satu post best kat blog SBK. Terasa pulak nak join. rindu zaman gemilang dapat kad raya banyak-banyak dulu .. Cewaaahhh ! sekarang da zaman IT dah, mmg pakai pesbuk, pakai sms je la kan. Mudah dan cepat. Tapi, aku lebih suka yang classic ni . Kad Raya . Dia punye feeling dapat kad tu mmg betol2 best. semangat nak raya berkobar-kobar. Kalah budak-budak. Hehe..
Buat semua follower and SBK, Selamat Hari Raya.. 
Eh.Eh. x awal sangat ker nak wish ni .. Hehe .. 
Apapun, buat SBK, segmen best ni . Keep it up!

Nak kad raya! Nak Kad Raya! Hehe .. :P


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

3 comments:

SiBudakKurus said...

Tq join. will announce siapa layak this nite. tq!

SiBudakKurus said...

nanti submit alamat dekat fb sbk ye. a.s.a.p tq

mish nuryu said...

tenkiu dear!
done! .. ;)