Followers

Pages

Sunday, January 23, 2011

Contest Kami Kembarkah ??

Lagi Contest Best !! Yeaa !! Hehe .. Terjumpa satu blog menarik yang menjadi hak milik Cik Fairy Fysha . Even x pernah kenal ngan cik adik ni tapi suka tgk blog dia . Nak2 bila ada contest camni .. Hehe .. :DD Cik Dina, izinkan saya mengupas serba sedikit pasal contest ni yer . Andai ada tersilap kata, tegur-tegur dan maafkanlah yer [wah, Ayu sangat polite gle dow] hehe .. ;))
Ni dia poster contest yang Cik Dina anjurkan tu [sweet aje kn?]For the first, Ayu nak kenalkan sahabat a.k.a bestie a.k.a kembar yang Ayu sayang sangat ni . Namanya Cik Fatin Alia and dis is her blog [apartofme] . Eceli Ayu xtaw nak mulakan kat mana . She's very kind person, always be with me in what ever situation [even time kne marah dgn lecturer .. haha] . I just love her like the way she are . Honestly i am not really good in everything but sometimes she complete me . :))
She used to call me ayOng [and i love it] . Banyak kenangan yang dah kteorang coretkan bersama dalam tempoh lebih kurang 3tahun kenal . Walaupun Ayu xmacam dia yang sgt baik and happy go lucky person but kteorang banyak persamaan . Even mengadap laptop seharian suntuk dalam bilik pn kteorg xrase bosan coz we have each other :))
Haa ... lagi satu yang Ayu suka pasal cik Fatin Alia kita ni, dia pandai masak taw . Rajin lak tu . Memang boleh jadi calon isteri pilihan ah . So, sape2 yang berkenan bole la usha2 dia . single lagi ni . [jgn marah cik alia yer] hehehe .
I just hope we can stay like dis forever . xde sakit hati, xde gaduh2 and apa2 yg bole wat kami jauh . lov u dear kembar ! ^^
Semoga kita semua sentiasa tabah menghadapi hari-hari mendatang :))
let's view our memOry together ;D






The Sweetest Memory Ever !!
^^

5 comments:

mish_luvie said...

post yg sweet..!!
gambar yg chantek..
terharu smpai ase nk meleleh air idung..haha..
kiddding je..=p

tp part promosi tu perlu ke??
xmarah tp nk cubit pp ayong je ase..=)

DiNa RiaNa said...

comelnye....
contest dah tamat...
skrg time pemilihan pemenang..
hehehe....
neway thx 4 joined...
gud luck k~ =)

jusTsOmeOne said...

mish luvie : sweet mcm ayOng an? hehehe :D
meh nk sapu air idung tu .. alala .. siyan .. hehe :P
part promosi tu paling penting. kte highligt ptotny.. hehe .. :P

Dina: tenkiu so much Dina sweet!.. tq coz anjur contest yg best nie!

mish_luvie said...

ayong tuh sweet ke??haha..
xpe2..kite pndai sapu sndri laa..
ahh..xde2,byk la ayong punya highlight..=p

jusTsOmeOne said...

hehehe .. ala .. sweet r gak .. haha [skill prasan ni ] ;p
mmg kne highligt . pe kta sy edit wat tulisn bsr2 kaler merah. bwu nmpk. ok gak an. hehe :DD