Followers

Pages

Tuesday, March 15, 2011

Cool With Sunglass!

Dah lama x join contest camni. Sekali tgk contest yang Pinky Momma wat ni trus rasa nk join. Cool beb! hehe .. ermm.. xde sape pn tag Ayu, but i just found Pinky Momma punye blog time ngah surf2 tenet. Eceli just baca2 pasal gempa bumi n tsunami yang melanda kat Jepun tapi terjodoh plak dengan blog Pinky Momma ni then trus terpikat.. hehe.. so, tanpa segan silu i pun trus la jd follower beliau .. :)
Oklah, gambar yang dipertaruhkan mcm xde harapan je tapi disebabkan i rasa contest ni cool, i nak join gak ngan gambo yg ade. haha ..
ni gmbounye .. :D
Gmbou ni mmg ada nostalgia tersendirik taw. hehe.. time ni Ayu n family p berkelah kat Lata Tembakah. Time ni kawan baik Ayu, cik Aliiya n naam join sekali coz kteorang sama2 wat pBs [pengalamn berasaskan sekolah] kat cnie.. :)
sgt best !!!

Oklah. Ayu nak tag kawan :

Salam ... :)

2 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

pinky momma dtg melawat..tenkiu sudi join..all da best ya =)
stay tune..more make up & beauty tips wif pinky momma!

jusTsOmeOne said...

thanks pinky momma ..
ur blog is sooooooO nice!! ^^