Followers

Pages

Monday, March 21, 2011

Today is Full Of Surprise !!

i wish all the surprise could make me smile with happiness but it keep make me bagai jantung nak luruh. penat sangat terima kejutan hari ni. dahla hari ni first praktikum. Haish.. Apapun syukur sangat sbb my partner byk bg kekuatan kat Ayu.. bravo to cik Umi Kalsom.. hehe.. bersama anda di sekolah taman Seroja hari ini amat2 bermakna.. luv dis skul so much sampai sgt syg nk tggl. [padahal bru shari je kat cnie] .. huhu ..
Oleh kerana pihak sekolah Seroja dah mmg ada cikgu praktikum dari akak yg under KEMAS kat satu-satunya prasekolah sna, kami xboleh, dilarang dan tdk dbenarkan sama sekali utk buat praktikum di sini atas sbb akan kurangnya waktu p&p dlm tugasan kami nnti. hish! boleh gagal praktikum korang taw nanti!! bkn kami xnak roger awal2 sal berita ni tapi kami xtaw plak tara bole. yerla.. ingatkan da kompen btol2 dpt skolah ni.. perkara mcm ni pn bole berlaku ka? hish..! huhu.. sabor je la..
next day iaitu second day kteorang menjalani praktikum, kteorang melaporkan diri di SK Serdang. waaa... rindu dah kat Taman Seroja walaupun jaraknya ag jauh.. huhu.. ermm.. dah lapor diri kteorang terus ke prasekolah harmoni. berkenalan dengan cikgu di sana pula.. end! [skill mls nk citer panjang] hehe.. t smbung len noo.. :)

4 comments:

Asyran said...

eh..sk. serdang ke ayu prak. skrang?
dekat ngn tempat ye r tu

jusTsOmeOne said...

ha'a.. hari2 TAJ lalu dpn hospital serdang ni.. tp x penh ag tersrmpak ngn TAT.. huhu ^^

Asyran said...

haha..xpe,g la jln2 sekitar serdang, bnyk kedai mkn...

jusTsOmeOne said...

hehe.. cri dah kedai mkn area ctu tp xjupe pn. last2 mkn kt area yE konvo hari tu je... xtaw dekpom. huhu