Followers

Pages

Sunday, May 22, 2011

Cuti Bermula

Salam. Alhamdulillah skunk i da berada kat uma. full of peace! hehe .. apapun xtaw nape cuaca kat uma ni ase panas bebenOr. asik berpeluh je. nk tido pn kne mandi dulu. huhu.. ermm.. b4 balik sini hari sabtu malam yg lepas i dan 2 org lagi kawan sempat la menghabiskan masa ngan beberapa aktiviti. bkn takat habis masa, duet pn hbis sekali. hoho. kami plan awai2 ag nk p wat muvie maratOn kat men ag tempat terdekat kami lau bukan alamanda tu je. huhu. sempat la tengok 3 movie. Lepas gian da lama x tgk wayang. Hari khamis petang tu kteorang sume bertungkus lumus angkut barang tuk pindah ke umah baru. next sem xkan sama mcm sem2 lepas da. rumah kami di Taman Casa Mekar menanti kami. Waa.. walaupun excited nk duk sana tp i tetap takut nk tempuh hari2 yang penuh dengan 1001 cabaran wat kami. i just hope kteorang sume dibekalkan dgn ketabahan n kesabaran yg x berbelah bagi antara kami. Moga penghuni rumah no.2 Taman Casa Mekar hidup ngan harmoni. huhu. ermm.. Firstly kami layan fast furious, then karak & nur kasih. citer ni sume best gle beb. Paling touching of course la Nur Kasih an. aduyai sweet gler kot. wat den ase nk kawen je.. opss.. haha.. Hari sabtu plak kteorang p Putrajaya, Himpunan Sejuta Belia. Best jugak sebab ada macam2. duet kami hbis kt pc fair je. haha.. Pastu kami hbiskan masa amik2 pix ngn abg2 tentera plak.excited kot nk amik gambar ngan diaorang. haha..
....................
*oh ya, thanks wat abg asyran n kak mirah sebab tolg i pindah barang .. mucho gracias ! ^^

2 comments:

Dr.amirahsaihah said...

taf tuh cik abng sebelah ayu....hehe...rugi kak mirah xg,hikhik

mish aryu said...

hik3.. tu la pasal akak. taf giler. seb bek dy duduk. lau dy bgn da mcm duk sbelah gergasi da asenya. huhuhu.. :)