Followers

Pages

Sunday, January 1, 2012

Banjir Tahun Baru Oii

Done with my love letter to 2012 and i still can't sleeps.. Haish .. Main sambung post boley? Hehe .. Eceli i woke up from my sleeping beauty at 3 am because of a warning siren noise .. [Sleeping beauty la sgt .. haktuii .. Haha] .. Siren tu bunyi pasal air dah naik .. Ouh, my parents and siblings already wakeup dah.. I je bru bgn, shock sekejap .. Flooding around my house?? biar betol! Yeah .. The flood almost entering my house .. Mom flower sinked! [sedeyh my mom taw .. Huk3] Oh my gosh! Jarang sangat berlaku banjir macam ni kat rumah aku .. Lucky lah kawasan rumah aku ni agak tinggi .. Kat sebelah jalan sana dah memang tinggal bumbung aje la .. Diaorang pn dah kena pindah kt sekolah awal2 pagi lagi .. As a photographer kat umah ni, like a pro phothographer, i snap some picture .. [Haha .. perasan bukan main jap] .. Bukan senang nak main air pagi2 buta macam ni .. Cejukkk oii .. Hehe
Nah, tengok gambar cikit .. Sambut tahun baru main banjir .. Hehe ..
Ciyan ayam ni kecejukannnnn ... huhu
*Sorry for my bad and poor english .. Really have to fix this .. practice makes perfect kn.. Hehe
Happy New Year! DuaRibuDuaBelas !! :)

11 comments:

erleena said...

woww siyesly ?? ujan memang tak benty2 niehh

fyruz said...

ayam2 tu sgt chomel!
cian awak ye.pagi2 lagi dah main ayer banjir..

yuyusyuhada said...

wow...bestnye..nk join skali ler..kt sini x banjir pown...;)

mish nuryu said...

erleena : aah .. ujan aje ni sampai air naik semalam .. nseb da ok da hri ni .. huhu

Kak Fyruz : Haha .. cian ngat ayam tu .. kte best main air banjir pagi2 buta .. ketaq bkn main .. Hehe

Yuyu : Haha .. moh join .. tapi hari ni da x banjir da .. semalam je .. huhu :)

yuyusyuhada said...

alaaa...jp jew???laen kali ler...hehe

nur ika said...

tinggi nye..air naik siann..nuryu..

mish nuryu said...

Yuyu : Haha .. len kali deh .. ni pn 1st time banjir mcm ni .. b4 ni mne pernah .. huhu
Nur Ika : Hehe .. xla sian cik adik ika, best kot main air macam ni sekali sekala .. Hik3 .. naseb air x naik rumah .. lau naik mmg sian la .. huhu :)

yuyusyuhada said...

oke2..kte tunggu saat tu tibe..huhuk...

mish nuryu said...

Hehe .. oke cik adik sweet! ;)

Lizzie Yasmin said...

Aku geli banjir. Nasib baik tak pernah ada pengalaman.

mish nuryu said...

Haha .. cik Lizzie, ada gak r geli-geli tu tp bkn slalu leh main ni .. haha