Followers

Pages

Wednesday, August 17, 2011

3 Kupang Media !!

Dalam kesibukan yang xterhingga ni aku nak share something kat blog yang x seberapa nih. xkira! nk share gak! hehe.. nak share pasal geng 3 kupang. Ecece .. actually 3Kupang Media ni group yang terdiri dari 3 orang anak muda yang hensem! [cewah! hehe]. Mereka menawarkan pelbagai tawaran dalam bidang photografi, videografi mahupun design. Untuk photografi terutamanya, 3Kupang Media menawarkan khidmat Wedding Photography, potraiture, group potraiture, convo potraiture dan pelbagai lagi dengan kadar yang berpatutan serta kualiti yang maksimum. [copy paste dari info diaorang] kih3 .. Ce try tgk gambou diarong ni, cantik2 sumenya.. aku salalu gak view diarong punye gambar2 tiap kali ada gambar bru.. cantik.. sukeee tgk!..




(nk tgk lebey2 bole p kat page diaorang ... yang nie .. 3Kupang Media!)

Haa.. apa yang penting nak gtaw, diaorang tengah anjurkan satu contest best... yang ni haaa ...

Kategori :

Untuk kategori SINGLE,COUPLE,GROUP sahaja
Cara menyertai :
1- Buka 'wall' / dinding 3Kupang Media di Facebook.
2- Muat naik(upload) gambar anda di wall 3Kupang Media
3- Atau send ke order@3kupang.com
4-tunggu gambar anda dimasukkan dlm album PESERTA KONTES "SAYA DLM BAJU RAYA SY" terlebih dahulu
5.ajak rakan like gambar anda

Untuk kategori BLOGGER sahaja cara menyertai :
1.para blogger harus buat entry berkenaan 3kupang media...xkisah la nk cerita pasai gambar kami..group kami...atau nk cerita pasai kontes nii..janji berkenaan dgn 3kupang media
2.blogger boleh letak gambar2 kami di blog anda
3.jika anda memerlukan info tentang group kami...anda boleh tnya atau pm kami bertiga AIMAN HAKIM, SALIHIN HAJI ISMAIL, ANAS 'CEYM' FIRDAUS
4.copy link entry blog anda dan paste kt wall 3kupang media
Cara pemilihan pemenang :
1- Hanya 1 peserta dari setiap kategori akan diangkat sebagai pemenang.
2.kami akan menilai dari segi kreativiti anda mempromote page kami(utk kategori blogger sahaja)
3-kami akan menggunakan sistem khas application java utk memilih pemenang(utk kategori blogger sahaja)

HADIAH MENARIK
1sesi photoshoot bersama 3kupang media
*1printed photo include frame
*gambar dlm bentuk soft copy(DVD)
Terma & Syarat Penerimaan hadiah :

1- Pemenang dikira melalui sistem like.paling bnyak like dikira sbg pemenang
2- Sesi fotografi akan dijalankan di kawasan, Kedah/Selangor/ KL.
3- Gambar secara print dan softcopy dvd akan dihantar melalui post.


TARIKH TUTUP PENYERTAAN DAN LIKE2 PADA 30SYAWAL 1432H
Selamat Maju Jaya 3Kupang Media!

Apa2 info or nak taw lebih detail sal contest ni and diaorang skali ley tgk kat page ..
----> 3Kupang Media!
Oke korang2 sumer boley join contest ni ramai2 ea.. :)
Daaaaa .. ^^



2 comments:

Miss Dolly said...

gudluck sis :D

JGN LUPA LIKE PIC SAYA
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=199689410090492&set=a.199560720103361.48292.151770628215704&type=1&ref=notif&notif_t=photo_reply&theater

mish aryu said...

thanks..
saje sukeee sukee aje dik..
gudluck gak yer.. da like!! :)