Followers

Pages

Saturday, June 11, 2011

Cinta Monyet

Korang2! Penah ada cinta monyet x? bukan bercinta dengan monyet taw.. CINTA MONYET .. Hehehe. Alah, malas nak explain panjang2, sume dah paham kn. Hehe..

Actually tetiba je ingat kat budak tu sorang, ermm.. budak tuuuuuu la... cinta lama!! .. Adoi.. Haha.. Dolu2 saya ada ter'cinta monyet kat sorang mamat ni. bukan calang2 org jugak. ada rupa. ada harta but attitude kureng cket.
[yg tu mmg fail lah] .. Tulah kan org cakap. lau dia bukan jodoh saya memang xkemana lah. Kenal pown gitu2 aje. time ngah konon2 bercuti umah paksedara. Bertentang mata n dia amik no fon i dari my cousin [ecece. bkn men ag bertentang mata. haha] and pastu bermulalah bibit2 perkenalan kteorang. Saya duk umah paksedara pn x lama, 3 hari je kot .. tapi pastu kteorang still berhubung n i fall jugak r ngan dia. Masa tu je lar ok.
Hehe ..


Mmg time tu budak2 lagi kan. masih mencari teman sejati org kata. ceewaah.. cam lagu tuuuuu
~
ku mencari-cari teman yang sejati buat menemani perjuangan suci ....
[err.. btol x lirik tuh? hee]


Xtaw kenapa, tapi banyak menda yang xley lupa pasal dia. walopun dia tu gila2 cket. perangai pn x berapa nak btol tapi something special about him. Huh. mandai je aku ni haa.. Haha.. time saya ngah bunga2 ngan dia tu lau x cilap ngah femes cite indon cinderella. tahun 2oo7 kot. [xtaw r korang ingat lag ker x..] Cite tu tayang pukul 2 ptg kot.tv3. saya ske tgk, tu sal saya ingat. Hehe..Dia pernah nyanyikan saya lagu ape tah tajuknya tapi best! tol. dia record & send kat saya. ecece.. lagi bunga hati saya. Haha ..

Asal xtaw saya suka dia.. good looking? yeaaaahh.. maybe.. Haha.. ngokngek tol. Dia budak bandar, duk kat kampung ingatnya bole la dibetulkan tapi bole ker? hmm.. ntah la.. saya da x amik taw.. huuu ~


Satu tragedi wat saya ngan dia putus. Hanya Allah saja tahu. Yang pasti hati saya hancur gila2 even saya ngan dia x kenal lama pn. it's ok.. life must go on. Banyak lagi anugerah Allah yg boley saya kecapi selain dia kn? .. Hehehe .. No hard feeling daaa.. :)


Amacam, ada cinta monyet? Hehe .. Xsalah kan kedang2 ingat citer lama. bole wat kita tersenyum [bila pikir yang baik2 je la, yg buruk buang juh2.. ] :)
Actually byk ag cinta monyet. Tapi malas da nak citer. Tutop buku ah. Hehe ..

*Nikmati hidup dengan apa jalan sekalipun, b urself! kita yg mencorakkan perjalanan hidup kita. Jangan pernah sesali dengan kesilapan kerana melaluinyalah kita bole bentuk diri kita yang baru. The better one! am i right? so, senyum xperlu kata apa2... :))

2 comments:

qeen.3c said...

yeah! tutup buku lama bukak buku baru :)

mish aryu said...

hehehe.. yer qeen! dah tutop buku lama bukak buku baru n isi ngan menda2 baik saja k.. insyaAllah ;)