Followers

Pages

Saturday, June 25, 2011

Dating ngan cik tom.. Hee ..

Gambar intro nk tunjuk crocs bunga2 dah jejak kat Putrajaya semalam. Hehehe .. :)
Semalam kan, saya & cik tom a.k.a atiqah p jalan2 kat presint 6, Putrajaya. Time tu kat sana ada pertandingan kayak. Best jugak la tengok budak2 U bertanding. Hee.. Kteorang kuar berdua je sebab rumate saya balik Melaka, lau x kompen itot sekali. Hehe. So, kami macam dating la. Hahaha. Untuk Tom, saya nak ucapkan terima kasih byk2 sebab sudi kuar menemani saya. Jadi kounselor saya, dengar masalah2 saya. Dengar citer2 saya. Ecece.. Sayang awk ketat2 lah! Hehe..Actually kawan saya ada ngah kerja kat sana time tournament tu. Haa.. ni dia. Budak syam & sam. Bad a.k.a Syam tu kawan sekolah saya dulu. Kebetulan dia ada keja kat cni so, dia contact i. Kteorang borak2 kosong je. Besalah org tengah keja, xley kacow lama2.. Haha..[promosi hbt! sape2 yg berkenan dgn 2 org bro encem ats ni ley contct sy! Haha.. Jangan mara ea syam & sam.. Guro2 aje.. Haha]
Hehe.. Sembang2 ngan diaorang jap kat sna then saya ngan tom p Alamanda. Ce teka kteorang watpe? Heee.. Kteorang layan 1 muvie taw. Citer "231 Cinta" Hee.. Pastu terkantoi ngan abe ye n abe agis time jalan2 kat alamanda. Hehe. Sampai hati, abg2 ni bukan nk ajak adik dia kuar naik Odyssey pn. Werrkk! Haha ..Apa yang saya sukeeeeee! saya nak cakap.... Saya syg kawan2 saya sebab sudi menyerikan hari2 saya yang x berapa nak berseri ni.. Ahaks.. Sayang cik tom! muahss..! Hehe

2 comments:

Anonymous said...

biaq saya jer lar yg like and komen k..haha.. sayang awak ketat giler2 jgk..thanks sbb bg saya teman...dpt kwn baru..ahaks!

mish aryu said...

hehehe ...
thanks tom! jgn ketat sgt t kte lemas.. haha :)
kimsalam sam!! ^^