Followers

Pages

Tuesday, June 14, 2011

Hantar Abg ngOh p airport !

Haip! semalam aku 1 family (-) tolak abg long [xnk ikut sebab nk bukak CC] p kat Pengkalan Chepa, Kota Bharu coz abg ngoh nek flight balik KL.. Hoho.. Sejak bila ber'abg long abg ngah ni xtaw. Haha. Saje je suka-suka.. ^^
So, pas kteorang hntr abg aku tuu.. kteorang p makan kt kfc tingkat atas tu japp.. Hee.. Pastu pastu kteorang ingat nk p WCH! taw x pe WCH?.. WCH ni singkatan kepada Wakaf Che Yeh! Hehe.. tapiiiii... disebabkan tersesat sket (+) jam pun da agak lewat, kteorang terpksa cancel je lar. Then, Abah cakap nak bawak kteorang p hari ni plak WCY.. Yeayyy! Hehe ~
Pastu pastu .. [aish. bpe byk pastuuu daa] abah stpo kat kedai makan Seri Perantau [kedai feberet abah. hehe] kat Pasir putih tu. Aku sempat habiskan sekeping roti canai! ok lah tu.. Hari pn da lewat, kteorang balik dari kedai tu area pukul 12.15 daa.. Huhu..

Pix ni time kat airport pengkalan chepa! ^_^ [chOwww!]

Saat abg ngOh aku check in! [sempat ag snap kn. Hehe]

Over edited! Haha.. [Jelez tgk poster akak pramugari ni cantik sgt.. Haha]

Posing dulu b4 balik.. Hehe.. Bubye! ^^

2 comments:

venapOrtaLhEpEr said...

lapo kfc la mek..

mish aryu said...

haha.. dungun ado kfc blana kang. p la makang. :P ker nak ambe teman ni? hehe