Followers

Pages

Tuesday, December 13, 2011

Awak.Awak. Nak mintak tolong 'like' boley ? :D

Ini entry x tahu malu cikit .. Hehe .. Asal kisahnya mula-mula i tertarik sangat kat tudung bawal yang orang duk pakai mcm shawl tuh .. Lawaaa ohhh ! Lau i pakai ok x? Mula r gedik2 nak berangan pakai itu, pakai ini .. Haha .. Suka sangat usha shawl-shawl kat page Adrina.abby ni .. Seyes lawa .. Sila terjah page ni lau x caya .. Huhu ..
Adrina.Abby Hijab & Co
Lepas tu kan. Lepas tu ..  Adrina. Abby Hijab & Co ni buat satu contest .. Hadiah dy tudung bawal tuu .. Wah, mcm besttt .. Hehe .. Lau hadiah dy photoshoot ker mmg i x join r .. taw  kompen x layak .. Haha .. So, i nak mintak tolong 'like' picture yang x seberapa i ni kat sini ----> Mish Nuryu ! boley x? boley x? 1 vote pn da bermakna utk i .. Cewaahh .. walaupun peluang nk menang tu xde sinar sgt tp cuba je la .. Hehe .. Jasa baik kalian meng'click' 'like' kat picture tu amat saya hargai .. t datang umah tuntut coklat free ngan saya ea? Hehe .. Itu sahaja .. Mucho gracias! Arigato! Syukran! :))


2 comments:

fyruz said...

i dah like- nak coklat free..hahaha..kat mane rumah u, i kat kubang kerian nih..haha..nak g WKC tp x de family to be..hahaha

mish aryu said...

Haha .. akak, sila r datang besut .. saya sedia menanti .. saya bagi 2 coklat special tuk akak .. Hehe .. :P