Followers

Pages

Saturday, December 10, 2011

Oh Friday!

Assalamualaikum?
Haiyak! da lama x update ini blog maa .. I mmg nk update, tp macam stuck otak xtaw nak taip pe . Haha .. Berat nanang smapi stuck otak kan .. Hehe .. Meh nk share 1 best picture my beloved person!
jeng.jeng jeng...
Ma dan Abah!
amacam? sweet op? Hehe ..
Picture taken last Friday kat pantai Bisikan Bayu ! Hari Jumaat biasanya hari yang kami adik beradik paling suke, sebabnya bole kata hari tu hari family r.. means nak p mane2 cadangkan je .. yang mene boley p dalam masa sehari kteorang p .. Hehe ..
Hari Jumaat lepas kteorang p pantai Bisikan Bayu + ziarah pak Long kat Tok Bali . Time g pantai tu abah ngan ma wat sweet2, macam honeymoon gitu .. Hik3 .. Dah makan2, snap2 gambar kteorang trus p umah pak Long x jauh dari pantai tuu ..
wanna share some picture untuk blog nie .. :)


;)


2 comments:

venapOrtaLhEpEr said...

nice shoot =D

mish aryu said...

Tu blom shoot ngan disalur ag tu yunk. lau disalur lagi lagi nice .. Hehe :D