Followers

Pages

Thursday, December 15, 2011

Berkurung Dalam Hujan

 Assalamualaikum ..
Ini Cik Azima yg chumel tuuu dengan cik Boolat .. Haha .. :D
Sari berita penting. Hari ini kawasan besut dilaporkan hujan tanpa henti bermula dari pagi hari lagi .. suasana hujan ini tidak membataskan orang ramai untuk keluar berpusu-pusu ke bandar atas urusan masing-masing .. Cehh .. Bajet pemberita pulak .. Ihik3 .. Oleh kerana dah buat appointment dengan cik Azima my bestie untuk teman dia atas urusan penting, digagahkan juga keluar dalam keadaan hujan yang kadang-kadang renyai dan kadang-kadang lebat ini .. Hehe .. Paling x tahan berbaju kurung lak tuu .. Aww .. Berkurung i dalam hujan u .. Haha .. Turut ditemani juga, Cik Ida bersama Cik Ain, bestie'nya .. Emm .. Banyak jugak urusan hari ni .. Pegi Pejabat Pendaftaran Negara kat Kg.Raja pastu pegi Jerteh settle'kan hal yuran Cik Ida .. Fuhh .. Memang BEST r main ujan .. Dah rasa macam nak demam dah ni haa .. Tapi kena kuat sebab esok, esok dan esok ada plan lagiiiiiiii besar .. Jeng.jeng.jeng .. Buat masa  ni biarlah rahsia dulu .. Cewahh .. Hehe ..
Sempat bergambar dalam hujan .. Hehe :P

6 comments:

Nurul Iman Rosman said...

sempat tak nyanyi hindustan dalam hujan2 tu?
baru romantik, hehe ;)

snf said...

hari nie ujan je.berselimot lah:-)

mish aryu said...

Cik Iman: Haha .. sempat2 .. kuch-kuch ho ta hai .. alamak! lau pakai sari bru masyukk nii.. Haha :)

mish aryu said...

snf : aish! berselimut je dik?? tarik selimut kang .. hehe .. tp tu la, ujan2 ni sejukk kan ..? huu .. :)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

main ujan mmg best!!hehe..

mish aryu said...

Fatin : Besttttt! sampai pening kepala main ujan .. Hehe .. p/s - jgn main ujan taw dik! t demam .. Huhu :)