Followers

Pages

Saturday, December 31, 2011

Blogwalking And Follow By Tintan


Ehem2. Amik masa sikit post entry nih before g mandi sebab ditag oleh cik adik manis [Cik Ika] yang i bru je terjah jejalan blog chomel tu .. Hehe... ;)
Oleh kerana dateline dia da malam ni dah so cepat-cepat jugak la buat entry nih .. Hehe .. I dah follow blog cik Tintan.
Nah ini banner segmen tuu ..
Nak taw lebih lanjut pasal segmen ni sila terjah blog Cik Tintan ni ea ..
Ok, i nak tag : 

Ok, Have fun dearer's fren   .. ^_^

5 comments:

puteri nur afiqah said...

hai akak...
saya dari segmen yg sama.. sudah follow...
sudi2 la ke blog saya ^_^
http://princessdiaryme.blogspot.com/2011/12/segmen-blogwalking-and-follow-by-tintan.html

hidayah said...

dr segmen yg sme ..
http://rainingofmylife.blogspot.com/2011/12/segmen-blogwalking-and-follow-by-tintan.html
jemput follow blog saye gak

tanx :D

mish nuryu said...

hai dear afiqah & hidayah ! thanks singgah sini .. done follow u 2.. ^_^

puteri hanisah said...

dtg dari segmen yang same....
suda follow ^_^
silalah ke blog saya~
http://nysahanysa97.blogspot.com/2011/12/segmen-blogwalking-and-follow-by-tintan.html

mish nuryu said...

done dear hanisah!
tenkiu ;)