Followers

Pages

Thursday, December 29, 2011

Tahniah Bro ..

Pertama sekali Mish Nuryu nak ucapkan tahniah untuk Encik Asyran a.k.a abg aku yang second nih .. Hehe .. Tahniah sebab da selamat bertunang .. Cepat2 naik pelamin pengantin baru pulak la lepas ni yer .. Cantik btol bakal kak ipar saya nih .. Hehe .. Tahniah once again! Alahai, untungla dah tunang .. Aku ni bila pulak la.. Eceh .. Berangan aje haa .. Hehe .. Jom layan gambor orang tu tunang .. Hehe .. :)
Bakal kak ipar sy yg cun! :)
Selamat Bertunang Abe Asyran & Kak Amirah :)

9 comments:

Lady Emilya said...

huhu akak bile lagi? x)

EnciK AxixOu said...

wow berkilau cincin die....

mish aryu said...

Eh mesti .. berkilau - kilau laaa .. bkn senang .. Hehehe .. :D

fyruz said...

I SUKE LA BAJU U..

mish nuryu said...

Lady Emilya : akak ea?? tggu 'cik abg' masuk minang akak on je la .. haha .. bajet mcm ada org nak je .. kih :D

Kak Fyruz : baju i ker baju pengantin ?? Hehehe :D

fyruz said...

baju u la..baju cik tunang tu dh biase tgk..nati i tunang, i nak pakai baju mcm u la, tp i nak carik wrna kuning & pink + shawl blink2 (gile buruk taste)..ahaha

mish nuryu said...

Hahaha .. xpe kak, orang kata kreatif.. Hehe .. Ecece .. xlama dah tu kak .. ;)

Asyran said...

tq ayu, nati nikoh ni x pyah nk upah photographer doh la, ad DSLR doh tu,he...

mish nuryu said...

Hehe .. Ayu jadi photographer belah kita ea? tapi nak menuntut ilmu bidang ni lebih2 cikit ag .. Hehe :)
tenkiu abg sy!! ;)