Followers

Pages

Monday, December 5, 2011

Yuna! Anda sangat awesome!

Assalamualaikum? [jawab dulu taw .. x jawab dosa .. Hehe]
Pagi-pagi ni bosan pulak xtaw nak wat apa .. semalam penat kuar ngan abah g KB .. Eda Zafira & encik sweet pn join sekali .. kteorang teman abah g kat Proton .. Haaa! wat pe erk? ntah! jeng jeng jeng .. Haha ..
Okeh, xnk citer pasal tu .. nanti xsurprise lau org tu baca .. Haha .. 
Tertarik nak post entry pasal cik Yunalis Zarai atau Yuna Malaysia nih! asal tetiba nak post pasal Yuna nih? Hehe .. Ectually, tadi tengok iklan yang ada dialog ni ''kerana di setiap gambar ada lagu" .. Haha .. taw kan iklan pe? .. xtaw ce google .. iklan tu wat i meleleh ayaq luiq je .. admire kat canon tu so much .. Haha .. tp xpe.. sabau2 .. ni nak cite apa i dmire kat Yuna ni so much .. she so talented! Wahh .. can i be like her .. ?? Haha .. Berangan suda .. Paling aku suka kat Yuna ni fashion dy .. sangat-sangat cun beb .. kne ngan orang dy lah, canteeeekkk! arghh .. xpasal2 i google gambau2 Yuna ni .. cantek ngat aih dy n fesyen dy nih  .. telented lak tuuu .. jom ah usha gmbou dy ni sama-sama .. ;)






Cantek kan?? cakap xcantek gua ketuk la .. Haha
Yuna! can u teach me dresses like u?? awww .. Haha


2 comments:

fyruz said...

u can 'ketuk' me sbb i kutuk pict no 3 tu... mcm alien jek..muahaha..

mish aryu said...

Hahaha .. kak fyruz! comang tuuu .. mne ad org len pakai fesyen gitu .. Haha .. pass kat tom ketuk akak ea? haha [gurau2 jer] .. ! ;)