Followers

Pages

Sunday, December 18, 2011

Selamat Menjadi Tunangan Baihaqi Kepada Syafiqah :)

Alhamdulillah, akhirnya cik Syafikah a.k.a sahabatku ini dah selamat menjadi tunangan kepada encik Baihaqi .. Seronok sangat dapat sama-sama merasai kegembiraan Syafi pada 17/12/2011 yg lepas, bertempat di kampung Manik Urai .. Mula menyibuk kat rumah Syafi sehari awal lagi .. Hehe .. Terima kasih Syafi dan keluarga kerana melayan keteorang .. Kami sendiri pn merasa debaran yang Syafi rasa tu .. Hehe .. Jom kte tgok gambar2 beliau ea .. :)
Congrats once again syg!
Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat n cepat-cepat naik pelamin la yer .. Hehe :)

14 comments:

syafi said...

ayu...tenkiu atas entri yg menarik ini..
sayang ayu ketat2..
tenkiu coz sudi datang..

fyruz said...

saye suke gmbar 3 makhluk pegang bunge~~nampak real kegedikan yg tengah2 tu..hahaha

Kacang Peace said...

cik syafi sudah..cik ayu bile ?? hehehe

syafi said...

yg tengah2 tu mmg sentiasa gedik cik fyruz..hahahha

nadiah.. said...

cantik la syafi..majlis tunang mcm majlis akad nikah plok tgk..hehe..

mish aryu said...

syafi : sama-sama kasih cik Syafi :) nanti kte uploud banyak2 ag ea .. Hehe ..

Kak Fairuz : tggu kte wat post pasal kte lak .. Haha ..

Nadiah : syok sgt majlis syafi taw .. Ase nk nikoh terus je .. Haha

syafi said...

nadiah: lau ada tok kadi kompem da jadi puan da ari tu..hahah..gatai..

ayu: ok t kita upload byk2 xpun pasang slide show kat kelas..over u..hahhaha

mish aryu said...

iman : Haha .. Cik Ayu?? esok2 kot .. no komen .. Kah3 .. :P

Syafi : Haha .. no prob ah .. kena wat part-2 punye post ni .. Hehe .. :D

mish aryu said...

more picture upload :)

syafi said...

nape syafi xde pic ke 4 n ke 5 itu?
nti nak original dia ye cik ayu kite..
ayu x bluetooth sume ea ritu?

Anonymous said...

hebat blog ni... tima ksih banyak2

mish aryu said...

Syafi : Eh, xde ker? Da blutoh sume asenya .. mybe nampak lain sebab edit kot .. Lau xde t sy bg smula deh :))

Anonymous : Saper yer ni .. trima kasih!! :)

syafi said...

xde cik ayu...xde langsung pun pic tu..hehhe
ok t syafi amik len k...sape la anon tu?

mish aryu said...

hehe .. beyeh cik syafi syg! :)