Followers

Pages

Wednesday, December 14, 2011

Beauty Contest From Aina Rahman

Assalamualaikum kawan-kawan .. 
Selamat petang yer sume .. Ce tengok tajuk entry ni .. Wah-wah, ada contest best nak share ni .. Jom join jom !! ^_^ Firstly senyum dulu .. Cewahhh .. manis gitu .. Hehe .. Oke, ini banner contes yang puan Aina buat tuuu .. 
Intro dengan banner done! meh kita usha page akak cantik kita ni! jangan lupa like sekali .. Dari tadi saya duk usha picture2 dalam page tu .. awww .. cun bangat sih .. agak-agak lau saya makeup camtu boley cantik macam kak Aina x? hehe .. [prasan dah ni]
Oke! saya dah like page ni! Hehe ---- > Page Aina Rahman
Untuk syarat-syarat penyertaan boley rujuk kat blog akak Aina ni ---- > Blog Aina Rahman 
Untuk bagi complete syarat-syarat penyertaan tu saya nak tag beberapa orang bertuah kat sini [cewaah, bertuah u .. Hehe]


Oke done! smile to the world! peace yaww! :))

5 comments:

yuyusyuhada said...

ade yg lum cmplete..nme sy xde..cdey nie..hehehe

mish aryu said...

ololo .. sori2 .. cik adik yuyu syuhada! akak da edit balik demi cik adik yuyu syuhada .. hehe :D

yuyusyuhada said...

hehe..time kaseh akak cyunk...swonokknye..^-^

mish aryu said...

hehe .. sama-sama sweetie ..Join jugop deh ! :)

yuyusyuhada said...

insyaallah akak..^-^