Followers

Pages

Thursday, December 22, 2011

Happy Born Day Cik Aliya

Assalamualaikum .. 
Ehem3 .. Entry ni special buat cik Aliya cute mute yg sedang tersenyum membaca post ini .. [sia-sia je lau dia x senyum .. Hehe] a.k.a empunye blog "Apart Of Me" .
Eceli saya saje je post lewat entry ni taw .. Bajet nak jadi orang last wish camtu .. Hehe .. Dikesempatan ni saya nak mintak maaf kat awak lau selama bersahabat saya ada wat salah or lukakan hati awak ea .. Ampun dipinta dihari raya ini .. Eh cilap, hari lahirmu ini .. Hehe .. Seriously, awk kawan,sahabat dan teman yang sangat baik .. ;)
Oklah, saya nak ucapkan happy born day / selamat hari lahir untuk Alia tanggal 22 Disember yakni hari ini .. Bru masuk 22 kan dik .. Hehe .. Semoga hari lahir tahun ni memberi seribu kenangan manis dan dapat lakarkan sejarah baru yang sangat bermakna dalam hidup anda .. Semoga jugak dapat melalui dan menjalani hari-hari mendatang full with love n happiness .. :)
Love u dear .. 

3 comments:

Lady Emilya said...

happybirthdaY :)

Mishie Aya said...

alololo..terharu sangat ni cik ayu..
anyway, thanks a lot and of course la tersenyum dgn entry super sweet ni. :D

lady emilya: thank you! :)

mish aryu said...

hehehe ...
most welcome sweety! :)